Mercedes-Benz

Mercedes-Benz
In anul 1881 Gottlieb Daimler si Karl Benz pun bazele companiei Mercedes-Benz incepand productia de autoturisme, astfel fiind unul dintre cei mai vechi producatori in domeniul auto. Mercedes-Benz ajunge unul dintre cei mai cunoscuti producatori de autoturisme, fiind catalogat ca producator de autoturisme de lux.

Mercedes-Benz este un producator german de autoturisme, de cele mai multe ori numele acestui producator este folosit prescurtat, folosindu-se doar Mercedes. Merecedes pe langa autoturisme produce si camioane, autocare, auto trenuri, motoare cu ardere interna, piese si componente pentru productia Mercedes. Piese pentru Mercedes se produc in intreaga lume sub sigla Mercedes, in 2016 Mercedes a inaugurat fabrica de la Sebes, unde a inceput productia de piese si componente, in general cutii de viteze, de altfel in Romania se produc multe alte piese pentru producatorul german Mercedes.

Mercedes este proprietatea Daimler AG si are sediul in Stuttgart, in 2019 conform Ferbes, marca Mercedes era clasata pe locul doi in randul producatorilor auto, avand o valoare de 33,2 miliarde de dolari

Alege modelul de care ai nevoie pentru piese auto provenite din dezmembrari