DESPRE PROIECT

Afla aici cum am ajuns noi sa dezvoltam acest produs extraordinar

De unde?

De unde?

Ideea proiectului a plecat de la faptul ca exista multe marci de autoturisme, si mult mai multe modele, iar atunci cand esti in cautarea unei piese din dezmembrari e nevoie sa suni la multe firme care se ocupa cu dezmembrarea de autoturisme pentru a gasi piesa/piesele de care ai nevoie. Daca privim in curtea unei firme care se ocupa cu dezmembrarea de autoturisme ne vom da seama ca ii este foarte greu, de cele mai multe ori aproape imposibil sa acopere toate cererile, dat fiind faptul ca pentru a avea o piesa e necesar sa achizitionezi o masina in vederea dezmembrarii.

De ce?

Simplu, pentru a pune in legatura clientul care are nevoie de o piesa sau de mai multe piese, cu dezmembratorul/vanzatorul de piese auto din dezmembrari care detine piesele respective in stoc. Ne dorim sa il ajutam pe client sa gaseasca piesa auto din dezmembrari pe care o cauta si ne mai dorim ca dezmembratorii sa vanda mai usor piesele pe care le au. Punem la dispozitia tuturor informatia astfel incat fiecare sa-si atinga scopul.

De ce?
Pentru cine?

Pentru cine?

Pe de o parte pentru cel care are nevoie sa achizitionze o piesa auto din dezmembrari, iar pe de alta parte pentru cei ce vor sa vanda piese auto din dezmembrari si sunt autorizati ca si dezmembratori sau comercianti de piese auto din dezmembrari. La aceasta platforma au acces cei care au nevoie de piese auto din dezmembrari, fie ca sunt persoane fizice sau persoane juridice, si cei care vor sa vanda piese auto din dezmembrari, cu conditia sa fie autorizati ca si dezmembratori sau vanzatori de piese auto din dezmembrari.

Cum functioneaza pentru clienti?

Daca doresti sa achizitionezi o piesa sau mai multe piese din dezmembrari faci o cerere completand datele solicitate in campurile care se deschid cu click pe cere piesa(e) (pentru acest lucru nu este necesara autentificarea), iar cererea ta o sa ajunga la toti dezmembratori/vanzatori de piese auto din dezmembrari care sunt autentificati in acesta platforma, dar nu te va contacta decat cel care are piesa, pentru ca doar cel care are piesa poate vedea datele tale de contact. Daca nu ai achizitionat piesa de la el, el o sa lase cererea in platforma pentru a fi luata de un alt dezmembrator/vanzator de piese auto din dezmembrari.

Cum functioneaza pentru clienti?
Cum functioneaza pentru dezmembratori?

Cum functioneaza pentru dezmembratori?

Daca doresti sa vinzi este obligatoriu sa fi autorizat ca dezmembrator sau ca vanzator de piese auto din dezmembrari, este necesar sa iti faci un cont si sa fi autentificat pentru a putea vedea cererile pentru piese auto din dezmembrari. Citind termenii si conditiile pentru dezmembratori/vanzatori de piese auto din dezmembrari vei intelege exact cum fuctioneaza aceasta platforma. Termenii si conditiile le vei primi atunci cand vei solicita inregistrarea ca si vanzator de piese auto din dezmembrari pe aceasta platforma. Daca nu ai cont te poti inregistra la https://www.bursa-dezmembrari.ro/cont-nou/