TERMENI SI CONDITII

Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale site-uli www.bursa-dezmembrari.ro, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile următoare.

Utilizarea site-ului – www.bursa-dezmembrari.ro

Sae Automotor SRL proprietar si dezvoltator al www.bursa-dezmembrari.ro își rezervă dreptul de a face actualizări/modificari ai termenilor și condițiilor, precum si ale serviciilor oferite, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. Sae Automotor SRL își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Sae Automotor SRL nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau disponibilitate stoc, Sae Automotor SRL nu este vanzator de piese, Sae Automotor SRL pune la dispozitia celor interesati o modalitate simpla de a comanda piese auto din dezmembrari, prin intermediul www.bursa-dezmembrari.ro sunt pusi in legatura Dezmembratorii profesionisti / Vanzatorii profesionisti de piese auto din dezmembrari cu cei care doresc sa achizitioneze piese auto din dezmembrari. Aceste erori nu obligă Sae Automotor SRL la nicio acțiune. Prețurile și disponibilitatea produselor comercializate de către Dezmembratori/Vanzatori sunt stabilite de ei, iar www.bursa-dezmembrari.ro nu intervine in politica lor de pret sau de livrare. Confirmarea comenzii (disponibilitate stoc și preț) este finalizată doar de catre Dezmembratori/Vanzatori impreuna cu cel/cei care cumpara. Tot conținutul site-ului www.bursa-dezmembrari.ro este proprietatea Sae Automotor SRL si este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al Sae Automotor SRL a oricaror elemente regăsite în site, chiar dacă aceste elemente poartă marcaje de protectie, atrage dupa sine consecințele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la

Site-ul www.burasa-dezmembrari.ro este proprietatea Sae Automotor SRL

Accesarea, vizitarea sau folosirea de catre peroane fizice a serviciilor oferite de www.bursa-dezmembrari.ro implica acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos.

Date Generale – Termeni și condiții

Site-ul www.bursa-dezmembrari.ro este administrat de Sae Automotor SRL (denumită generic în continuare Bursa), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J03/859/1993, având CUI 3832727, cu sediul social în Nicolae Balcescu, nr. 91, Pitesti, jud. Arges, Romania, contact la adresa de mail

În momentul plasării unei cereri in site-ul www.bursa-dezmembrari.ro, cumpărătorul își exprimă acordul pentru înregistrarea adresei de email specificată, numarul de telefon precum si localitatea de domiciliu. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă doar plasarea comenzii. Comanda/cererea este finalizată doar după ce dezmembrartorul/vânzătorul va confirma cumpărătorului disponibilitatea stocului (telefonic sau prin e-mail).

Cumpărătorul poate obține mai multe informații despre plasarea unei cereri online din secțiunea “Despre proiect”.
Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile corecte necesare emiterii facturii fiscale în acord cu legislația în vigoare.

Prețurile și informațiile despre produse.

Prețurile si modalitatea de livrare vor fi transmise cumparatorului de catre dezmembrator/vanzator.

Prețurile tipărite pe factura fiscală emisă cumpărătorului vor fi identice cu cele stabilite telefonic de cumparator impreuna cu vanzatorul, în momentul acceptarii ofertei.

Piesa/piesele nu sunt vandute de catre Sae Automotor SRL prin intermediul www.bursa-dezmembrari.ro, Sae Automotor SRL pune in legatura vanzatorul cu cumparatorul, si nu poate fi tras la raspundere in legatura cu eventuale neintelegeri intre vanzator si cumparator.

Piesa/piesele sunt identificate de catre cumparator si vanzator, Sae Automotor SRL nu se implica in identificare si nu poate fi tras la raspundere daca vanzatorul sau cumparatorul gresesc piesa/piesele.

Sae Automotor SRL nu garantează și nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea vanzatorilor/cumparatorilor pe care ii pune in legatura prin intermediul www.bursa-dezmembrari.ro. Prețurile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile vor fi comunicate cumparatorului de catre dezmembrator/vanzator.
Sae Automotor SRL prin www.bursa-dezmembrari.ro nu oferteaza, nu stie situatia stocului dezmembratorilor/vanzatorilor si nu pune la dispozitia cumparatorilor specificatii sau imagini, toate acestea sunt facute doar de dezmembratori/vanzatori.

Modalități de expediție și livrare

Livrarea pieselor auto se va face de catre dezmembratorul/vanzatorul cu care cumparatorul s-a inteles, in termenul stabilit de cei doi, la momentul finalizării comenzii.